Zebra verbetert software voor eenvoudig printerbeheer

dinsdag 8 augustus 2006

Hilversum, 8 augustus 2006 – Zebra Technologies, specialist in on-demand printoplossingen, introduceert een nieuwe versie van ZebraNet Bridge Enterprise, software voor het beheer van RFID- en barcodeprinters. Met de software is het eenvoudig om verschillende printers vanaf één plek te installeren, beheren en monitoren.

ZebraNet Bridge Enterprise beschikt nu over een Windows-gebaseerde grafische interface, wizards om configuratie-instellingen snel door te kunnen voeren en verbeterde ondersteuning voor draadloze netwerken. Gebruikers kunnen met de nieuwe versie de configuratie van zowel vaste als mobiele printers draadloos doorvoeren. Bovendien is het mogelijk vanaf één desktop printers op meer verschillende fysieke locaties aan te sturen.

Met de software is in een oogopslag te zien waar er eventuele problemen zich voordoen. Nieuw is het hierbij horende visuele alarm-management. Zo kan al vooraf worden gemeld dat de labels bij één of meerdere printers bijna op zijn. Verdere verbeteringen zijn ondersteuning in meerdere talen en de mogelijkheid firmware te downloaden en te installeren op de printers.

“Zebra wil in de ontwikkeling van producten de nadruk leggen op kwaliteit, maar ook op gebruiksgemak. Met de introductie van ZebraNet Bridge Enterprise kunnen IT-beheerders veel printerinstellingen eenvoudig en snel doorvoeren. Hierdoor besparen ze kostbare tijd die ze weer aan andere zaken kunnen besteden”, aldus Mikel van Urk, Regional Sales Manager van Zebra Benelux. “De software is ontwikkeld op basis van ‘deploy’, ‘manage’ en ‘monitor’. De drie belangrijkste zaken voor een effectieve toepassing van printers worden dus door deze ene oplossing geregeld.”

Beschikbaarheid
ZebraNet Bridge Enterprise is per direct beschikbaar. Vanaf de site
www.zebra.com/printermanagement is een gratis, aangepaste testversie te downloaden.