Nieuwe Gouden Gids komende weken verspreid in de regio 's-Hertogenbosch

donderdag 16 oktober 2008

Gouden Gids verder uitgebreid en nog gebruiksvriendelijker

Amsterdam,16 oktober 2008 – De komende weken ontvangen de inwoners van ‘s-Hertogenbosch en omstreken de nieuwe Gouden Gids voor 2008. De gids is uitgebreid met speciale rubrieken, waaronder de 24-uursservice, een restaurant-, trouw- en woninginrichtingspecial en een overzicht van alle advocaten in de regio. Tevens is er meer ruimte voor specifieke bedrijfsinformatie in advertenties gecreëerd. Op deze manier is het vinden van het juiste bedrijf nog makkelijker geworden.

Rubrieken
‘Restaurants’ is de meest gezochte rubriek in de gids. Om de gebruiker een goede indruk te geven, is in de restaurantspecial een sfeerimpressie (met foto) van de restaurants in de regio opgenomen, gerangschikt op type keuken. De 24-uursservice is meteen voorin de gids te vinden en is handig bij directe problemen, zoals een lekkende kraan, verstopte afvoer, gebroken ruit, dichte deur of gaslek. De advocatenspecial maakt het gebruikers makkelijk een advocaat te zoeken die gespecialiseerd is in een bepaald rechtsgebied, zoals familierecht, arbeidsrecht of ondernemingsrecht. De trouw- en woninginrichtingspecial spelen in op een actuele tendens. Er is een duidelijke toename in de zoekopdrachten die verwant zijn aan deze thema’s. In de specials zijn verschillende aanbieders en handige tips te vinden voor het plannen van een bruiloft of het opknappen van een huis, van aannemer tot zonwering.

Meer advertentieruimte
Om advertenties meer attentiewaarde te geven, zijn alle soorten advertenties groter geworden. Dit betekent dat er meer ruimte is voor specifieke bedrijfsinformatie. De gids is daardoor fors gegroeid in vergelijking met vorig jaar.

“Gouden Gids heeft het Vinden uitgevonden. Wij blijven daarom steeds op zoek naar manieren om het vinden eenvoudiger te maken. De specials zijn daar een voorbeeld van”, aldus Sander Janmaat, woordvoerder van Gouden Gids BV. “Om nog sneller de juiste aanbieder in de buurt te vinden, is meer specifieke informatie over het aanbod doorslaggevend. Wij bieden bedrijven daarom meer ruimte om aan te geven waarin ze zijn gespecialiseerd. Zo kan bijvoorbeeld een aannemer aangeven dat hij gespecialiseerd is in renovatie van monumentale panden óf dakkapellen.”

Feiten en cijfers
- Per jaar zoeken 7 miljoen mensen in de Gouden Gids
- Elke dag worden 350.000 bedrijven gevonden in de Gouden Gids
- In de editie ’s-Hertogenbosch zijn in totaal 30.219 bedrijven te vinden
- De meest gezochte zoektermen zijn restaurants, hotels, aannemers, kappers, advocaten
- Naast de Gouden Gids op papier, kan ook gezocht worden naar de bedrijven in Den Haag en omstreken via www.goudengids.nl en MSN-chatbot Mier3000