Exact Software helpt KMO’s om zwakke economie te weerstaan

maandag 13 oktober 2008

Exact Software adviseert om cash flow, kostenbesparingen en controle op bedrijfsprocessen te verhogen

Wemmel, 13 oktober 2008 – Exact Software, een toonaangevende leverancier van ERP-oplossingen, introduceert 'Exact solutions for challenging times'. Via dit aanbod biedt Exact KMO's een aantal oplossingen die hen zullen helpen bij het opvangen van de gevolgen van de verslechterende wereldwijde economie. Gelijktijdig verbeteren deze oplossingen ook de lange termijn prestaties van deze ondernemingen. 

Om de economische crisis het hoofd te bieden, adviseert Exact bedrijven zich te focussen op de volgende strategie: cash flow verhogen, kosten besparen en een zo volledig mogelijke controle op het bedrijf verwerven. 

Procesautomatisering en real time overview van bedrijfsactiviteiten
"Procesautomatisering en het hebben van een real time overzicht op de bestellingen van klanten en betalingen helpen ondernemingen om tijd en geld te besparen. Gelijktijdig kan de cash flow verhoogd worden door een sneller facturatieproces en minder uitstaande schulden. Uit eigen ervaring weten we dat deze gulden regel voor elke ondernemer gewoonweg werkt," aldus Roland Rott, Managing Director EMEA van Exact Software.

Exact's oplossingen voor stockbeheer en logistieke oplossingen bieden bedrijven uit de manufacturing, distributie en bouwsector nauwkeuriger informatie betreffende het stockbeheer en garandeert tijdige leveringen. Het afbouwen van stocks zorgt voor een aanzienlijke kostenbeparing. Samenwerking met betrouwbare leveranciers verhoogt de klantentevredenheid waardoor klantentrouw verhoogt. In moeilijke economische omstandigheden is dit cruciaal om als bedrijf winstgevendheid te garanderen. 

"Het identificeren van mogelijkheden voor kostenbesparingen en het doordacht stroomlijnen van processen maken het mogelijk om sneller en eenvoudiger ongunstige economische omstandigheden het hoofd te bieden en gelijktijdig op lange termijn de efficiëntie te optimaliseren," aldus Rott.