Pinewood benoemt Support Manager

donderdag 25 oktober 2007

Delft, 25 oktober 2007 – Pinewood, specialist in netwerk- en databeveiliging, benoemt Simon van den Bos tot Support Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de inhoud en uitvoering van de consultancy- en adviesdiensten van Pinewood. De versterking van deze supportdienst moet leiden tot uitbreiding van de omzet en het marktaandeel voor Pinewood.

Van den Bos (50) is ruim veertien jaar werkzaam binnen de security markt. Zo bekleedde hij de functie van Support Manager bij IT-bedrijf Koning & Hartman. Heeft hij verschillende functies bij Nokia Internet Communications, de firewall applicatietak van de telecomaanbieder gehad en was voor zijn aanstelling bij Pinewood Service Manager bij Onsight Solutions, een netwerkbeveilingsbedrijf.

Hans Doornbosch, directeur en oprichter van Pinewood: “Wij zijn blij met de komst van Simon van den Bos. Door zijn ervaring als Support en Service Manager bij verschillende securitybedrijven weet hij met welke problemen en uitdagingen onze klanten te maken hebben. Hij verbreedt de expertise van Pinewood en op die manier kunnen wij onze klanten nog beter van informatie en advies voorzien.”