Touchbase BV eerste Cisco-partner in Nederland gecertificeerd voor Rich Media AT programma

maandag 2 juli 2007

Amsterdam, 2 juli 2007 - Touchbase BV, specialist in IP-communicatie en contactcenters, kwalificeert zich als eerste bedrijf in Nederland voor het Rich Media AT-programma van Cisco. Hiermee is de Nederlandse vestiging van de mondiaal opererende integrator vooralsnog als enige in Nederland geautoriseerd om de MeetingPlace Enterprise-producten van Cisco te verkopen en te implementeren.

 

Touchbase voorziet multinationals met MeetingPlace Enterprise van een geïntegreerde multimedia conferencing-oplossing waarmee werknemers efficiënt communiceren en samenwerken. Met name bij bedrijven die in multiculturele teams en meerdere tijdzones samenwerken neemt de productiviteit en efficiëntie van de medewerkers sterk toe door de inzet van dit soort Unified Communications-oplossingen. De eenvoudig te bedienen spraak-, video- en data-applicaties resulteren in een kostenbesparing die verder gaat dan alleen een vermindering van de telefoniekosten.

 

“Met deze kwalificering onderscheidt Touchbase zich verder als specialist in de Unified Communications-oplossingen van Cisco”, zegt René Oskam, Directeur Channels van Cisco. “Recent behaalde de Nederlandse vestiging van Touchbase al de Unified Communications Express-specialisatie en koos het voor een single vendor-strategie. Op dit moment is Touchbase Benelux bezig met de UC Advanced Specialisatie. Voor Cisco is een dergelijk partnerschap van groot belang en we ondersteunen de samenwerking van onze kant dan ook zo optimaal mogelijk.”

 

 “Cisco is de enige partij die het volledige portfolio aanbiedt dat wij onze klanten willen leveren, dus hebben we onlangs besloten om alleen nog met Cisco-apparatuur en diensten te werken, en ons verder te specialiseren in Cisco Unified Communications-oplossingen”, aldus Michiel Renzenbrink, Managing Director Nederland van Touchbase BV. “De samenwerking met Cisco is zeer professioneel, net als de ondersteuning. Wereldwijd kunnen we rekenen op hun technische kennis, support met tijdelijke apparatuur en zijn ze goed bereikbaar en beschikbaar. “