Hippo benoemt nieuwe Operationeel Manager

woensdag 20 juni 2007


Amsterdam, 20 juni 2007 – Hippo, de Nederlandse leverancier van open source content management-software, heeft vanwege de groei van de organisatie Robbert Driessen aangetrokken als Operationeel Manager.

In deze functie zorgt Driessen dat processen binnen de organisatie geordend en efficiënt verlopen. Verder geeft hij in zijn nieuwe functie leiding aan het project-, software- en supportteam en werkt daarbij nauw samen met het managementteam van Hippo.

Driessen werkte in het verleden als manager bij de NV Zeedijk, een organisatie met als doel de verloedering van de Zeedijk in Amsterdam een halt toe te roepen. Ook werkte hij als projectmanager bij beursorganisator HPP Worldwide. Driessen studeerde Econometrie aan de universiteit van Amsterdam en Bedrijfseconomie aan de HEAO.

Robbert Driessen: "Mijn managementvisie is dat je vanuit de beschikbare informatie beslissingen moeten nemen om uiteindelijk de gestelde doelstellingen binnen de organisatie te behalen. Ik heb erg veel zin in mijn nieuwe functie als Operationeel Manager en ik hoop dan ook een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen van Hippo."

Tjeerd Brenninkmeijer, Algemeen Directeur van Hippo: "Robbert heeft de analytische vaardigheden en de goede people skills om Hippo operationeel te managen. Hij is dan ook een zeer geschikte aanvulling op het team en we zijn erg blij dat hij voor Hippo aan de slag gaat."