EasyBOW komt met complete, professionele Internet Server

donderdag 7 juni 2007

Prijsdoorbraak op het gebied van internet servers

Rijswijk, 07 juni 2007 – EasyBOW, Nederlands producent van servers, introduceert de iNode Value Edition, een complete internet server voor €278,- (excl. BTW). Bij deze prijs is ingegrepen: de hardware (A-merk kwaliteit), software en (gebruiker) licenties.

Compleet
Met de iNode Value Edition richt EasyBOW zich op MKB-bedrijven die een beperkt ICT budget hebben, maar met professionele aspiraties. De EasyBOW iNode biedt de gebruiker: een webserver voor meerdere websites, vanaf 80Gb aan dataopslag, mailserver met onbeperkt aantal e-mailadressen, e-mail antivirus, anti-spam (spam-verschrikker technologie), veilige webmail, VPN–server voor telewerken, dagelijkse interne back-up van e-mail en websites, netwerkversneller en zelfs een NAS/fileserver voor het delen van bestanden binnen een netwerk.

Eenvoud
Evenals bij de andere EasyBOW serverproducten, bestaat de serverinstallatie van de iNode uit niet meer dan het aansluiten van drie kabels. Naast de installatie is ook het beheer van de server eenvoudig, een handleiding is niet nodig. EasyBOW biedt zijn klanten ook een 'niet goed, geld terug'-garantie. Als de klant na 30 dagen niet volledig overtuigd is, dan betaalt EasyBOW het aankoopbedrag terug.

Zorgeloos
EasyBOW doet er alles aan om ICT weer leuk te maken. Met het 'Update & Support Pack', van €24,50 per maand, neemt EasyBOW alle klantzorgen uit handen en heeft de klant de garantie dat de Internet Server altijd veilig en up-to-date is. Zo heeft de klant er absoluut geen omkijken meer naar en zo staat er altijd iemand klaar om gebeld te worden als er toch vragen zijn.

Energiezuinig
Energiezuinigheid en klimaat- of CO2-neutraal zijn actuele topics in ICT-land. MKB-bedrijven met een beperkt budget kunnen met de iNode besparen op hun elektriciteitsrekening. De EasyBOW iNode heeft een energieverbruik dat gelijk is aan twee moderne spaarlampen (15W). Hiermee is het stroomverbruik minder dan 10% van een gemiddelde server.

Ambitie
Michael Meelis, oprichter van EasyBOW: "We zijn voortdurend bezig oplossingen te ontwikkelen die zijn afgestemd op alle wensen van het MKB. Zelfs als die wensen in eerste instantie onmogelijk lijken. Iedereen een eigen Internet server? Nu kan het."