Pieter Hoekstra nieuwe Country Manager Quint BeLux

dinsdag 29 mei 2007

Tervuren, 29 mei 2007 - Quint Wellington Redwood, een managementadviesbureau gespecialiseerd in het oplossen van IT-gerelateerde organisatorische vragen,

benoemt Pieter Hoekstra tot Country Manager BeLux.

 

De 39-jarige Pieter Hoekstra beschikt over meer dan 20 jaar IT en business ervaring. Hij startte zijn professionele carrière in 1989 als IT Service Manager bij KLM en werd op korte termijn verantwoordelijk voor een team van 15 service managers dat ITIL process management in IT implementeerde.

Nog bij KLM werd hij in 1997 benoemd tot Marketing Planning Manager. In deze functie implementeerde hij onder andere Total Quality Management (EFQM). Verder ontwikkelde hij het eerste marketingplan dat, door middel van software, decentraal van data werd voorzien en als interactief wereldwijd KLM marketingplan gebruikt werd.

 

In 2000 beëindigde hij zijn carrière bij KLM en startte hij zijn eigen bedrijf op, actief in teambuilding en coaching. Aansluitend werkte hij als Business Unit Manager drie jaar voor CTG ICT Consulting, waar hij een groei van de unit Life Sciences & Chemical Industry realiseerde van 40 naar 120 consultants.

 

Eind 2004 tekende Pieter Hoekstra als senior Consultant bij Quint, waar hij nu, als Country Manager, de verdere groei van Quint aanstuurt in BeLux.

 

Pieter Hoekstra, Country Manager Quint BeLux: “Op korte termijn wil ik me voornamelijk focussen op de verdere uitbouw van het trainingsaanbod bij Quint om ook via die weg klanten te begeleiden bij hun implementaties van Service Management”.