Uitnodiging: Cisco demomiddag op donderdag 12 april

donderdag 29 maart 2007

Cisco Unified Communications en TelePresence waren de twee belangrijkste introducties van Cisco in 2006. Gezien de grote belangstelling organiseren we op donderdag 12 april van 13 tot 17 uur een demo.

We nodigen jullie graag uit om de nieuwe manier van communiceren via Cisco’s Unified Communications en TelePresence te ervaren.

Cisco Unified Communications integreert verschillende vormen van communicatie - telefonie, e-mail, instant messaging, fax en videoconferencing – en geeft gebruikers de mogelijkheid om op basis van hun voorkeuren te communiceren, ongeacht tijd en plaats. Op 5 maart introduceerde Cisco diverse oplossingen om het Unified Communications-platform uit te breiden naar de mobiele telefoon, zodat gebruikers niet alleen met hun IP-telefoon, maar ook met een UMTS-toestel gebruik kunnen maken van de rijke en geïntegreerde communicatie-omgeving.

Ook willen we je laten kennismaken met Cisco TelePresence, pas sinds kort in Nederland beschikbaar. TelePresence geeft deelnemers aan een ‘videovergadering’ de ervaring van een live gesprek terwijl de gespreksdeelnemers zich op verschillende locaties bevinden. Waar bij traditionele videoconferencingsystemen de gespreksdeelnemers zich continu bewust zijn dat ze via video vergaderen, vergeten de mensen bij TelePresence al snel dat hun gesprekspartners niet in dezelfde ruimte zitten, zo levensecht is de ervaring. Deze ervaring willen we jou niet onthouden.

Het programma is als volgt:
12.30 uur Ontvangst met lunch
13.00 uur Opening Coks Stoffer, Algemeen Directeur
13.30 uur De nieuwe mogelijkheden van Unified Communications & Cisco Mobile Unified Communications:
Michel Schaalje, Technisch Directeur
14.00 uur Demonstratie TelePresence:
In
Amsterdam Coks Stoffer, Algemeen Directeur
In Londen Clive Sawkins, Directeur Unified Communications & Emerging Technology; Dave Thomson, Marketing Manager EMEA; Guy Reavley, Sales Business Development Manager Benelux
14.30 uur Demonstratie Unified Communications:
Rob van Scheijndel, Business Development Manager Unified Communications,
Paul van der Weijden, System Engineer Unified Communications
16.00 – 17.00 uur Mogelijkheid voor een-op-een interviews / Afsluiting met borrel
Graag horen we via een antwoord op deze e-mail of je deze persbijeenkomst wilt bijwonen. We horen het ook graag als je een van de sprekers wilt interviewen.
Voor verdere vragen kun je altijd contact zoeken met Whizpr, Winnie Silvertand of Tessa Weber, tel. 0317 410483 of per e-mail:
cisco@whizpr.nl