Exact Software neemt Solid Data over

donderdag 4 januari 2007

Nieuwe combinatie biedt KMO markt compleet pakket bedrijfssoftware oplossingen

Delft, 4 januari 2007 - Exact Software kondigt aan Solid Data over te nemen waardoor het de grootste leverancier wordt van boekhoudsoftware op de Belgische KMO markt. Met de gecombineerde productportfolio’s biedt Exact Software nu een compleet pakket bedrijfssoftware oplossingen voor de gehele Belgische KMO markt.
Julien Anno, General Manager Exact Software België: “Voor Exact zit de toegevoegde waarde van de overname voor een belangrijk deel in de sterke relatie van Solid Data met de Belgische boekhouders en haar uitgebreide expertise in de verkoop van online boekhoudsoftware. Daarnaast vullen onze oplossingen Exact Online, Exact Globe 2003 en Exact e-Synergy het Solid Data produktportfolio perfekt aan, wat ons uitstekende verkoopsopportuniteiten biedt.”
Stefaan Missiaen, Managing Director van Solid Data: “Wij zijn blij ons aan te kunnen sluiten bij Exact Software waardoor wij onderdeel worden van één van de belangrijkste bedrijfssoftwareleveranciers op de Belgische KMO markt. De overname garandeert ons een bredere basis om de markt voor financiële dienstverleners te bedienen, met hetzelfde management en binnen dezelfde filosofie.
Solid Data is een Belgische leverancier van bedrijfskritische software voor financieel en administratief beheer. De onderneming telt momenteel 40 werknemers en verwacht voor 2006 een totale opbrengst van ongeveer € 3,5 miljoen. Het bedrijf is ISO 9001:2000 gecertificeerd en richt zich met zijn ProAcc boekhoudsoftware oplossing voornamelijk tot de KMO markt.