Altiris verwelkomt vijf nieuwe Developer Program partners

dinsdag 25 juli 2006

Culemborg, 25 juli 2006 - Altiris, Inc. (NASDAQ: ATRS) leverancier van servicegeoriënteerde beheeroplossingen, heeft vijf nieuwe partners toegevoegd aan het Altiris Developer Program. Deelnemers aan dit programma ontwikkelen applicaties met Altiris Software Development Kits (SDK), waarmee klanten en partners eenvoudig toepassingen kunnen ontwikkelen en integreren voor systeemveiligheid, virtualisatietechnologie en efficiënter hardwarebeheer. De nieuwe partners zijn Altrinsic (anti-spyware en hardware image-beheer), Ardence (software streaming), Chorus Systems (beheer van kwetsbaarheden), NVIDIA (hardwarebeheer op chip-niveau) en Senforce (end point security).

De SDK van Altiris kent twee verschijningsvormen. De Administrator SDK is gericht op gebruikers die hun Altiris-omgeving willen aanpassen of uitbreiden naar andere beheeroplossingen. De Solution SDK biedt partners en ISVs (Independent Software Vendors) een ontwikkelomgeving om nieuwe applicaties te bouwen of bestaande producten verder te ontwikkelen. De vijf nieuwe partners behoren tot deze laatste groep.

Dwain Kinghorn, CTO van Altiris: “We hebben meer dan 15.000 klanten en partners met innovatieve en unieke toepassingen van de Altiris-technologie. We willen hen helpen het meeste rendement te halen uit hun investering in Altiris software. Daarom bestaat het Developer Program. Onze servicegeoriënteerde beheeroplossingen staan open voor aanpassingen naar de wens van onze gebruikers.”

Altiris biedt trainingen aan om snel aan de slag te kunnen binnen het Developer Program. Daarnaast biedt het programma support, toegang tot testomgevingen, mogelijkheden tot kennisoverdracht en marketingondersteuning.

Beschikbaarheid
De Administrator SDK is per direct beschikbaar. Solution SDK is exclusief beschikbaar voor gekwalificeerde partners en ISVs. Meer informatie over het programma of aanmelden ervoor is te vinden op
http://www.altiris.com/Partners/DevelopmentPartners.aspx