Gouden Gids integreert zoekresultaten in Speurders.nl

donderdag 23 oktober 2008

Amsterdam, 23 oktober 2008 – Gebruikers van Speurders.nl kunnen vanuit de resultatenoverzichten van alle circa 1200 Speurders-rubrieken rechtstreeks doorklikken naar goudengids.nl. Op goudengids.nl krijgt de gebruiker direct een overzicht van alle aanbieders in dezelfde rubriek. Goudengids.nl en Speurders.nl, de gratis advertentiesite die zich richt op het online bij elkaar brengen van vraag en aanbod, hebben hiervoor een overeenkomst gesloten.

 

Wanneer gebruikers op een advertentie in het resultatenoverzicht op Speurders.nl klikken, komen ze op de detailpagina met meer informatie over het aangeboden product of dienst. Ook vanaf deze detailpagina wordt nu de mogelijkheid geboden door te klikken naar goudengids.nl. Het doorlinken op deze twee niveaus - het resultatenoverzicht en de detailpagina’s - verrijkt het aanbod enorm en vergroot de oriĆ«ntatiemogelijkheden van de gebruiker van Speurders.nl.

 

“Ons streven is om onze gebruikers via de kortste weg alles te helpen vinden. Dit kunnen tweedehands of nieuwe producten zijn, maar ook diensten”, aldus Leon Kramer, directeur Speurders.nl. “De samenwerking met goudengids.nl is hier dus een logisch gevolg van.”

 

"De website van Speurders.nl heeft een bereik van twee miljoen unieke bezoekers per maand en is hiermee een van de belangrijkste websites voor koop en verkoop van producten en diensten in Nederland", zegt Sander Janmaat, woordvoerder Gouden Gids. “Met deze overeenkomst leveren we extra service aan de gebruikers van Speurders.nl en verwachten dat dit een groot aantal nieuwe gebruikers oplevert voor de goudengids.nl.”